Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

O2 | October 29, 2020

Scroll to top

Top

Stakeholdersoverleg bij Janssen

Stakeholdersoverleg bij Janssen
Danny Venus

Wordt aardwarmte de nieuwe energiebron? Als het van Janssen Pharmaceutica afhangt wel. Het bedrijf in Beerse wil diepe geothermie gebruiken als hernieuwbare energiebron, gekoppeld aan een warmtenetwerk van de 4e generatie. Dat is goed én voor het milieu én voor de energiefactuur. Twee vliegen in één klap. Maar eerst moeten nog enkele hindernissen worden weggewerkt…

O2 realiseerde voor Janssen een brochure over haar project en ondersteunt Janssen strategisch-communicatief op vlak van stakeholdersmanagement.

Op 3 december 2014 hield Janssen een stakeholderoverleg over haar plannen voor de winning van diepe geothermie op de Janssen Campus in Beerse. Het was een bijzonder moment, met een tot in de nok gevuld auditorium. Talrijke belanghebbenden waren aanwezig. Vertegenwoordigers van lokale, intercommunale, provinciale en regionale overheden, experten vanuit universiteiten en kennisinstellingen, etc.
100% groen, met een hart voor de samenleving en goed voor de economische verankering van Janssen in Vlaanderen. Logisch dus dat Janssen steun krijgt voor haar plannen, maar zoveel? Daar hadden wij niet durven op hopen.

U kunt de brochure hier downloaden.