Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

O2 | October 28, 2020

Scroll to top

Top

Een website over de duurzame wijk ‘De Vloei’

Een website over de duurzame wijk ‘De Vloei’
Danny Venus

In opdracht van het Ieperse stadsbestuur en de West-Vlaamse Intercommunale realiseerden we een website over de duurzame wijk ‘De Vloei’. Ook deze openingswoorden van burgemeester Dehaene, komen van ons bureau:

“Het is voor mij, als burgemeester van Ieper, een eer u te mogen verwelkomen op de website van, wat we toch, een uniek en vooruitstrevend project, mogen noemen. Wie rond zich kijkt in onze prachtige stad, weet dat wij een aangename en gezonde leefomgeving zeer belangrijk vinden. Er zijn de oude vestingsmuren die een groen lint rond de stad weven…  Er zijn de verdronken weiden… Er is het Hoornwerk van Antwerpen… Overal waar je komt zijn perkjes, parken, oude bomen. En bij die groene gedachte, sluit de duurzame wijk De Vloei, perfect aan.

Duurzame huizen van de toekomst, autoluwe straten, kinderen die ongeremd buiten kunnen spelen, ruimte voor natuur en water,… Wie zou het niet willen? En als je energierekening daarenboven nog eens een duik naar beneden neemt? Dan is de keuze snel gemaakt…

“De Vloei is een uniek project in Vlaanderen. Ieper is een unieke stad. Wij gaan dus hand in hand.”

Ik wens u, in naam van het stadsbestuur van Ieper, en of u nu koper bent of huurder, een prachtige tijd in onze duurzame wijk en bij uitbreiding: in onze warme, groene en zich steeds vernieuwende stad.”

www.devloei.be